HappyMod / 英文圖像背單字-國際音標 Mod APK
英文圖像背單字-國際音標 Mod apk son sürüm ücretsiz indir

英文圖像背單字-國際音標 v1.30 Mod APK Ücretsiz ödedi Ücretsiz satın alma

Güncelleme tarihi

Uygulama Bilgisi

Ad 英文圖像背單字-國際音標
Paket Adı beck.phonics
Yayıncı Bruce Hsieh
Kategori Education
MOD özellikleri Ücretsiz ödedi Ücretsiz satın alma
Sürüm 1.30
fiyat ÜCRETSİZ
Gerektirir Android 2.2.x (FROYO)

英文圖像背單字-國際音標 Mod apk son sürüm ücretsiz indir

Bu Makaleyi Keşfedin

Genel bilgi

很多英文單字其實是有邏輯規則的,我們將這些字彙集整理起來,配合圖像、發音,讓英文學習變得更容易。想學那句,就點那句,讓您在很多情境下,只要用簡短的英文即可表達清楚。

本應用程式內容是由多位中、美籍美語學校老師,協力完成,可讓您在任何地方,想到時就拿起來學習,學習起來輕鬆有趣。

特點:
•用輕鬆圖像記憶單字,增強字彙記憶,快速融會貫通,加以組合運用。
•配合極短句英文句子,熟練英文單字。
•熟悉英文句子中的英文句型,加上圖像記憶單字,自然而然學習英語。
•可調整發音速度及音調高低,適合不同階段學習。

英文圖像背單字-國際音標 Mod apk son sürüm ücretsiz indir

Mod bilgisi

Mod V1.30 özellikler

  • ücretsiz Ücretli

SSS

Nasıl kurulur 英文圖像背單字-國際音標 Mod apk

İki seçeneğiniz var, ilki indirme düğmesine tıklayın, 英文圖像背單字-國際音標 mod apk hakkında istediğiniz sürümü seçin. Ayarlar > Uygulamalar > Menü > Özel erişim > Bilinmeyen uygulamaları yükle'ye giderek Chrome'un bilinmeyen uygulamaları yüklemesine izin verin. APK dosyasını telefonunuza indirdikten sonra bulabilmeniz için bir dosya yöneticisi (Cx Dosya Gezgini veya Dosya Yöneticisi gibi) yükleyin. Bir APK dosyası indirin ve yüklemek için açın. İkincisi, HappyMod uygulamasını indirin, ardından indirin ve yükleyin 英文圖像背單字-國際音標 tek tıklamayla mod apk.

HappyMod nedir?

HappyMod bir uygulama ve oyun modları apk mağazasıdır, hemen hemen tüm popüler uygulamaları kolayca arayabilir, indirebilir ve yükleyebilirsiniz. Android'de bilinmeyen uygulamalara nasıl izin verilir? APK dosyalarını Chrome veya başka bir tarayıcı kullanarak indirebilmeniz için önce bilinmeyen uygulamalara izin vermelisiniz: 1. Cihaz ayarlarınıza gidin ve Uygulamalar ve Bildirimler'e (veya Android'in eski sürümlerinde Uygulamalar) dokunun. 2.Sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun. 3. Özel erişim'e dokunun. 4. Bilinmeyen uygulamaları yükle'ye dokunun. 5.Chrome'a ​​(veya hangi web tarayıcısını kullanırsanız kullanın) dokunun 6.İzin Ver'i bu kaynaktan Açık konumuna getirin.

Happymod'u nasıl kurarım?

1.Tarayıcınızı açın ve happymod.com adresinden HappyMod APK dosyasını indirin. 2.Android Ayarları'nı açın ve Gizlilik veya Güvenlik'e gidin. 3. Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver seçeneğine dokunun ve etkinleştirin. 4. Android indirmelerinize gidin ve APK dosyasına dokunun. 5.Kurmak için ekrandaki yönergeleri izleyin.

HappyMod güvenli bir uygulama mı?

Evet. HappyMod'daki tüm Uygulamalar, Android cihazınızın indirmesi için güvenlidir. Neden bazı MOD APK çalışmıyor? Hileli apk, orijinalin değiştirilmiş bir apk'sidir, tüm cihazlarla uyumlu olmayabilir, bu nedenle bazı cihazlar bunu kullanamaz. Aynı modu bulabilirsin, bazı kullanıcılar iyi çalışıyor ama birileri çalıştıramıyor.

Mod apk'yı neden yükleyemiyorum?

Öncelikle uygulamanın veya oyunun orijinal sürümünü kaldırdığınızdan emin olmalısınız, ardından mod apk'yı çalıştırabilirsiniz.

Mod apk'yı iOS'a indirebilir miyim?