HappyMod / 5217 - time management for increased productivity Mod APK
5217 - time management for increased productivity Mod apk son sürüm ücretsiz indir

5217 - time management for increased productivity v4.0.1 Mod APK Kilitli

Güncelleme tarihi

Uygulama Bilgisi

Ad 5217 - time management for increased productivity
Paket Adı com.franco.timer
Yayıncı Francisco Franco
Kategori Productivity
MOD özellikleri Kilitli
Sürüm 4.0.1
fiyat ÜCRETSİZ
Gerektirir Android 5.0 (LOLLIPOP)

5217 - time management for increased productivity Mod apk son sürüm ücretsiz indir

Bu Makaleyi Keşfedin

Genel bilgi

Muse gelen bulgulara göre, gün boyunca sık sonları üretkenliği artırabilir. Özel olarak, 2014 yazında yayınlanan bir parça en verimli döngüsü 17 dakika ara (değil pomodoro) takip iş 52 dakika müteşekkil olduğunu bulduk.

5217, Tahmin edilebileceği gibi bu döngüyü kaydetmek için bir araçtır. Bu deneyim size "zaman" saplantından durdurmak ve süper verimli olmanın keyfini yardımcı olmak için var - 5217 sizin için dinlenme yapacak!

, 5217 güzel ama ince geçişler, cesaret verici mesajlar ve oyunbaz alarm sesleri kullanarak nazikçe size bittiğinde bir günde tamamlamak başardık kaç siklus paylaşmak için izin İşinizi size yol gösterir.

Özellikler seçeneklerini otomatik olarak "Rahatsız etmeyin" modlarını uygulamak veya basitçe günlük alarmı size keskin ve yeni bir güne hazır tutmak için 52 dakikalık çalışma döngüsü başlatmak hatırlamak! tercihlerinize ve çevreye deneyiminizi uyarlamak için çeşitli özelleştirme seçenekleri de var.

yerli Android'le ™ sen başlat Durdur ve bakışta onun tebliğ Saatinizden doğrudan döngüsü üzerinde kalan zaman etkileşim kurabilir 2,0 desteğini giyin. Bu güzel ve kullanışlı bu!

Bu seemlessly Google'ın Play Oyunlar size ulaşmak için hedefler vererek entegre olur. Bu üretken kalmak için ekstra bir motivasyon. Bu başarılarının bazı tamamlanması size ne kadar üretken ait arkadaşların kıskandırmak için madalya verecektir.

Diğer anlamlı özellikler:
· Özel kronometreler! programınıza 52-17 uymuyorsa kendi zamanlayıcı kullanmak için basit bir uygulama içi satın alma satın alabilirsiniz;
· Fırlatıcı kısayolları başlatmak ve döngüleri (Android 7.1+) durdurmak için;
· Hızlı çini başlatmak ve döngüleri (Android 7.0+) durdurmak için;
· Hafif uyku ekran mola süresi boyunca devir dakika zamanlayıcı ve oyunbaz mesajı görüntülemesini ve yanık-in OLED ekranlarda karşı korumaya sahiptir. Bu eksen dışı birkaç piksel her dakika zamanlayıcı görünümü taşır!

O çok güzel ve eğlenceli, deneyseldir, benzersiz.

Şu anda tercüme ve kısmen çeşitli dillere çevrilmiş bulunuyor.
Eğer çevirileri katkıda bulunmak isterseniz https://github.com/franciscofranco/5217-localisation ziyaret edin.

Muse: https://www.themuse.com/advice/the-rule-of-52-and-17-its-random-but-it-ups-your-productivity

Muse © Günlük Muse, Inc tarafından bir telif haklı markasıdır

5217 - time management for increased productivity Mod apk son sürüm ücretsiz indir

Mod bilgisi

Mod V4.0.1 özellikler

  • kilitsiz

Mod V4.0 özellikler

  • kilitsiz

Mod V3.1.2 özellikler

  • kilitsiz

Mod V3.01 özellikler

  • kilitsiz

Mod V3.1 özellikler

  • kilitsiz

SSS

Nasıl kurulur 5217 - time management for increased productivity Mod apk

İki seçeneğiniz var, ilki indirme düğmesine tıklayın, 5217 - time management for increased productivity mod apk hakkında istediğiniz sürümü seçin. Ayarlar > Uygulamalar > Menü > Özel erişim > Bilinmeyen uygulamaları yükle'ye giderek Chrome'un bilinmeyen uygulamaları yüklemesine izin verin. APK dosyasını telefonunuza indirdikten sonra bulabilmeniz için bir dosya yöneticisi (Cx Dosya Gezgini veya Dosya Yöneticisi gibi) yükleyin. Bir APK dosyası indirin ve yüklemek için açın. İkincisi, HappyMod uygulamasını indirin, ardından indirin ve yükleyin 5217 - time management for increased productivity tek tıklamayla mod apk.

HappyMod nedir?

HappyMod bir uygulama ve oyun modları apk mağazasıdır, hemen hemen tüm popüler uygulamaları kolayca arayabilir, indirebilir ve yükleyebilirsiniz. Android'de bilinmeyen uygulamalara nasıl izin verilir? APK dosyalarını Chrome veya başka bir tarayıcı kullanarak indirebilmeniz için önce bilinmeyen uygulamalara izin vermelisiniz: 1. Cihaz ayarlarınıza gidin ve Uygulamalar ve Bildirimler'e (veya Android'in eski sürümlerinde Uygulamalar) dokunun. 2.Sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun. 3. Özel erişim'e dokunun. 4. Bilinmeyen uygulamaları yükle'ye dokunun. 5.Chrome'a ​​(veya hangi web tarayıcısını kullanırsanız kullanın) dokunun 6.İzin Ver'i bu kaynaktan Açık konumuna getirin.

Happymod'u nasıl kurarım?

1.Tarayıcınızı açın ve happymod.com adresinden HappyMod APK dosyasını indirin. 2.Android Ayarları'nı açın ve Gizlilik veya Güvenlik'e gidin. 3. Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver seçeneğine dokunun ve etkinleştirin. 4. Android indirmelerinize gidin ve APK dosyasına dokunun. 5.Kurmak için ekrandaki yönergeleri izleyin.

HappyMod güvenli bir uygulama mı?

Evet. HappyMod'daki tüm Uygulamalar, Android cihazınızın indirmesi için güvenlidir. Neden bazı MOD APK çalışmıyor? Hileli apk, orijinalin değiştirilmiş bir apk'sidir, tüm cihazlarla uyumlu olmayabilir, bu nedenle bazı cihazlar bunu kullanamaz. Aynı modu bulabilirsin, bazı kullanıcılar iyi çalışıyor ama birileri çalıştıramıyor.

Mod apk'yı neden yükleyemiyorum?

Öncelikle uygulamanın veya oyunun orijinal sürümünü kaldırdığınızdan emin olmalısınız, ardından mod apk'yı çalıştırabilirsiniz.

Mod apk'yı iOS'a indirebilir miyim?